MENTAL HEALTH FoR ALL (MH4A)

imatge mh4all fundacio joia

Fem sessions grupals dinàmiques dins de l’entorn laboral per detectar mancances en el benestar emocional de les persones i, a la vegada, respondre amb eines per a una correcta autogestió de la salut mental. D’aquesta manera potenciem les capacitats de les persones i del grup a l’empresa.

L’objectiu

Volem que les organitzacions detectin les necessitats en el benestar de les persones que les acompanyen i ofereixin els recursos necessaris per assegurar-ne l’estabilitat emocional.

Els aprenentatges

Per entendre i comprendre el benestar emocional, tractem temes com la identificació de les emocions, les eines de gestió aplicables al benestar emocional i altres formacions orientades a la millora de la salut mental.
 

A qui va dirigit?

A totes les empreses i organitzacions que vetllen pel benestar emocional i laboral de les persones que les acompanyen.

imatge

CONTACTA AMB BENESTAR LABORAL 

PROGRAMA MH4A 

Escriu-nos els dubtes o comentaris que tinguis a través del següent formulari i et respondrem el més aviat possible.

El Responsable de tractament de les seves dades personals és FUNDACIÓ JOIA amb la finalitat de poder tramitar la seva petició de contacte i poder facilitar assessorament, preu i data d’entrega de la seva sol·licitud. La base jurídica del tractament és el seu consentiment. El termini de conservació de les dades és el necessari per a tramitar la seva petició de contacte i sol·licitud. Per a reiterar el seu consentiment, així com exercir els seus drets a la direcció de correu electrònic comunicacio@fundaciojoia.org. L’informem del seu dret a presentar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades.

mental health
1
C/ Bac de Roda, 149
08018 Barcelona
T. 933035097
2
Avinguda Josep Tarradellas, 19-21
08029 Barcelona
T. 932892430
3
C/Indústria, 50
08025 Barcelona
T. 932102419