REHABILITACIONS CMUNITÀRIES

imatge rehabilitacions comunitaries 1 fundacio joia

Centrem esforços en recuperar les habilitats socials i en la rehabilitació de persones amb risc d’exclusió social per salut mental. Reconeixem les capacitats de cada persona per elaborar un pla individual que millori l’autonomia personal i augmenti la confiança en els seus projectes.

A qui va dirigit?

Persones majors de 18 anys amb trastorn mental, que estan amb tractament psicològic o psiquiàtric, i que necessiten suport i eines per avançar en els seus projectes personals.

Com accedir-hi?

A través del Servei d’Acollida de la Fundació Joia o de la xarxa pública o privada d’atenció a la salut mental.

Equip professional

Especialistes dins l’àmbit de la psicologia, el treball social, la pedagogia i l’atenció directa.

PROGRAMES ESPECÍFICS DE REHABILITACIÓ COMUNITÀRIA

Programa Individual de Rehabilitació i Reinserció (PIRR)

Eina per definir els objectius personals, de rehabilitació i d’inserció social que es treballaran durant tot el servei.

Programa de seguiment i suport individual

Un cop establert el PIRR, empoderem les persones usuàries potenciant les seves capacitats. Fem entrevistes individuals amb cada un dels professionals de l’equip per tal d’assolir els objectius establerts. 

 

Pla funcional d’activitats

Oferim un ampli ventall d’activitats en grup amb l’objectiu de treballar les capacitats personals i transversals de relació social.

Programa d’intervenció comunitària

Utilitzem el voluntariat i la participació en la comunitat per potenciar l’autonomia personal i facilitar la inserció social.

Programa d’atenció a les famílies

Detectem les necessitats que tenen les persones dins l’àmbit familiar i treballem amb entrevistes unifamiliars i jornades en família. L’entorn familiar és molt important per a la reinserció i l’èxit del treball de capacitats de les persones.

Espais

Disposem d’espais polivalents, aules d’informàtica, d’atenció individual i familiar, etc. També tenim espais col·laboratius amb activitats pont amb altres serveis com el Prelaboral i el Club Social.
 

logos rehabilitacions

CONTACTA AMB REHABILITACIONS COMUNITÀRIES

Escriu-nos els dubtes o comentaris que tinguis a través del següent formulari i et respondrem el més aviat possible.

El Responsable de tractament de les seves dades personals és FUNDACIÓ JOIA amb la finalitat de poder tramitar la seva petició de contacte i poder facilitar assessorament, preu i data d’entrega de la seva sol·licitud. La base jurídica del tractament és el seu consentiment. El termini de conservació de les dades és el necessari per a tramitar la seva petició de contacte i sol·licitud. Per a reiterar el seu consentiment, així com exercir els seus drets a la direcció de correu electrònic comunicacio@fundaciojoia.org. L’informem del seu dret a presentar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades.

Rehabilitació Comunitària
1 Rehabilitació Comunitària Sants
Avinguda Josep Tarradellas, 19-21
08029 Barcelona
T. 93 425 39 12
2 Rehabilitació Comunitària Sant Martí
C/ Bac de Roda, 149
08018 Barcelona
T. 93 232 59 02