TREBALLA AMB NOSALTRES

Oferta de tècnic/a esportiu

Volem incorporar a l'equip una persona per:

Liderar i coordinar la nova Àrea d’Esport de Fundació Joia que està dirigida a joves i adults amb problemàtica de salut mental, a través tant de propostes pròpies d’activitats esportives com de projectes i col·laboracions que ja estan en curs, per a la seva preparació i impartició, i sempre amb una mirada transversal.

Si creus que tens el perfil adequat, pots inscriure't a continuació.

Tècnic/a atenció directa club social

Volem incorporar a l'equip una persona per:

Empoderar a la persona usuària en relació a la gestió d'un oci significatiu, a través del desenvolupament de les seves pròpies habilitats i capacitats, mitjançant un pla funcional individualitzat d’activitats rehabilitadores, i d’inclusió social.

Si creus que tens el perfil adequat, pots inscriure't a continuació.

Tens dubtes?

Si vols comentar-nos o preguntar-nos alguna cosa, pots fer-ho a través del següent formulari.

El Responsable de tractament de les seves dades personals és FUNDACIÓ JOIA amb la finalitat de poder tramitar la seva petició de contacte i poder facilitar assessorament, preu i data d’entrega de la seva sol·licitud. La base jurídica del tractament és el seu consentiment. El termini de conservació de les dades és el necessari per a tramitar la seva petició de contacte i sol·licitud. Per a reiterar el seu consentiment, així com exercir els seus drets a la direcció de correu electrònic comunicacio@cetapunts.org. L’informem del seu dret a presentar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades.