TALENT JoVE

imatge talent jove fundacio joia

A través del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) oferim l’oportunitat a persones joves a desenvolupar per seu projecte personal i professional de manera segura en un d’aquests camps: auxiliar de cuina, missatgeria i consergeria externa o auxiliar de perruqueria. 

A qui va dirigit?

A joves d’entre 16 i 29 anys que conviuen amb malestar psicològic o trastorn de salut mental i que volen trobar el seu lloc en el mercat laboral, dins d'algun dels camps que ofereix el programa.

Com accedir-hi?

Tens dues vies d’accés. La primera a través del Servei d’Acollida de la Fundació Joia. La segona, trucant directament al número 606 676 230 i sol·licitar una entrevista.

Requisits

A banda de tenir entre 16 i 29 anys, la persona s’ha de trobar a l’atur i tenir la motivació i l’interès per formar-se en un dels camps proposats.

Equip professional

Professionals de l’atenció directa amb formacions diverses dins l’àmbit social i amb especialització en inserció laboral.

FRMACIONS OFERIDES
Auxiliar de cuina
El curs, inclòs dins el catàleg de cursos del SOC, té una durada de 696 hores i es desenvolupa en els següents mòduls:
Mòdul 1: Organització del treball a la cuina
Mòdul 2: Instal·lacions i estris
Mòdul 3: Nocions de dietètica i nutrició
Mòdul 4: Elaboració i presentació de plats
Mòdul 5: Manipulació d’aliments
Mòdul 6: Tecnologia i informàtica
Mòdul 7: Motivació i desenvolupament professionalA més, s’inclouen pràctiques professionals i l’acompanyament posterior necessari per a la inserció laboral.
 
Missatgeria i Consergeria externa
El curs, inclòs dins el catàleg de cursos del SOC, té una durada de 750 hores i es desenvolupa en els següents mòduls: 
Mòdul 1: Orientació pels nuclis urbans 
Mòdul 2: Tècniques administratives bàsiques 
Mòdul 3: Comunicació i comportament del consumidor 
Mòdul 4: Ofimàtica bàsica aplicada a les tasques de missatgeria 
Mòdul 5: Habilitats socials i d’actitud 
Mòdul 6: Ubicació professional i orientació al mercat laboralA més, s’inclouen pràctiques professionals i l’acompanyament posterior necessari per la inserció laboral. 
 
 Auxiliar de Perruqueria Thuya
 
Gràcies a la aliança entre Fundació Joia i l’Escola Professional Thuya, aquest curs es pot dur a terme a les instal.lacions de l’Escola i té una durada de 330 hores que es desenvolupen en:
Mòdul 1: Higiene i asèpsia aplicada a la perruqueria
Mòdul 2: Muntatges per canviar de forma i inici del pentinat
Mòdul 3: Aplicació de cosmètics pel canvi de color del cabell
Mòdul 4: Pràctiques professionals no laborals
 La conclusió del curs s’acredita amb el certificat de professionalitat de Nivell 1. A més, s’inclouen pràctiques professionals i l’acompanyament posterior necessari per la inserció laboral. 
logo thuya escola formacio

LES 3 FASES DEL PRGRAMA

Fem un diagnòstic psicosocial i laboral individualitzat per entendre les motivacions de cada persona i marcar, amb ella, els objectius adequats. Es defineix un pla de treball i es divideix el camí en 3 fases que inclouen tutories de suport i seguiment.

logos talent jove

CONTACTA AMB TALENT JOVE

Escriu-nos els dubtes o comentaris que tinguis a través del següent formulari i et respondrem el més aviat possible.

El Responsable de tractament de les seves dades personals és FUNDACIÓ JOIA amb la finalitat de poder tramitar la seva petició de contacte i poder facilitar assessorament, preu i data d’entrega de la seva sol·licitud. La base jurídica del tractament és el seu consentiment. El termini de conservació de les dades és el necessari per a tramitar la seva petició de contacte i sol·licitud. Per a reiterar el seu consentiment, així com exercir els seus drets a la direcció de correu electrònic comunicacio@cetapunts.org. L’informem del seu dret a presentar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades.

Talent Jove – Projecte Singulars
1 Sant Martí
C/ Bac de Roda, 149
08018 Barcelona
T. 93 303 50 97 / 618 39 74 54