CET APUNTS

imatge apunts

És la nostra empresa d’economia social. Des de la Fundació Joia fem possible aquest Centre Especial de Treball (CET) dedicat a les arts gràfiques i la missatgeria, que manté una cadena de valor social sota una ferma Responsabilitat Social Corporativa (RSC).

Qui forma Apunts?

Un equip de més de 120 professionals amb un 75% de persones amb Certificat de Discapacitat per trastorns de salut mental. Per a tots elaborem plans de formació i itineraris personalitzats que permeten adquirir coneixements i millorar habilitats.

Puc treballar a Apunts?

Totes les persones contractades amb certificat de discapacitat que formen part de l’equip Apunts han estat sota un pla previ d’itinerari personalitzat d’inserció laboral en alguns dels serveis que fem des de la Fundació Joia. Des de la pròpia Fundació Joia treballem en coordinació amb Apunts per presentar les candidatures per cobrir les ofertes laborals que sorgeixen al CET i acompanyar a cada candidatura durant el procés de selecció.

Equip professional

A més de professionals del sector, dins de l’equip d’Apunts també hi treballen especialistes d’atenció directa i un Equip Multidisciplinar de Suport (EMS) provinent de la psicologia i el treball social.

Vols saber més de CET Apunts?

Si vols conèixer més coses sobre el nostre Centre Especial de Treball, visita la seva web. 

ELS PROGRAMES D'APUNTS I EL SUPORT DE L'EMS

Pla d'Intervenció Personal

Fem seguiment in situ de totes les accions dirigides a la formació i aprenentatge de competències per a la participació laboral i comunitària. Des de l’Equip Multidisciplinar de Suport (EMS) atenem tant al personal d’Apunts amb trastorns mentals com a les seves famílies i les acompanyem individualment en els seus itineraris per a la inserció laboral.

Programa d'Acompanyament Individualitzat (PAI)

Valorem i fem seguiment multidimensional a través d’entrevistes personals per acompanyar a nivell psicològic, familiar, social i laboral.

Avaluació de competències laborals transversals i tècniques

Volem detectar i actuar sobre les necessitats i suports que necessiten les persones per desenvolupar-se plenament en el seu lloc de feina, acord amb el seu itinerari personal i professional.

Pla de capacitació i formació professional

Centrem esforços perquè les persones aconsegueixin els coneixements, actituds i habilitats per desenvolupar-se correctament i amb autonomia a cada àrea laboral. També és una preparació excel·lent per fer el salt al mercat laboral ordinari.

Pla d’inserció laboral al mercat ordinari

A través d’entrevistes individuals, coneixem l’interès i la motivació per treballar en el mercat laboral ordinari de cada persona i planifiquem el seu itinerari individual. Un cop aconseguit el lloc de feina, el pla també preveu fer-ne un acompanyament i un seguiment.

Pla de vinculació a la participació comunitària

Realitzem periòdicament accions de comunicació interna per a informar i motivar a totes les persones que formen Apunts sobre les iniciatives socials de la comunitat.

logos apunts

CONTACTA AMB APUNTS

Escriu-nos els dubtes o comentaris que tinguis a través del següent formulari i et respondrem el més aviat possible.

El Responsable de tractament de les seves dades personals és FUNDACIÓ JOIA amb la finalitat de poder tramitar la seva petició de contacte i poder facilitar assessorament, preu i data d’entrega de la seva sol·licitud. La base jurídica del tractament és el seu consentiment. El termini de conservació de les dades és el necessari per a tramitar la seva petició de contacte i sol·licitud. Per a reiterar el seu consentiment, així com exercir els seus drets a la direcció de correu electrònic comunicacio@fundaciojoia.org. L’informem del seu dret a presentar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades.

1 Apunts - Seu central
c/ Perú, 140
08018 Barcelona
T. 93 740 60 38