REHABILITACIONS DE JOVES

rehabilitacions de joves fundacio joia

Elaborem plans individuals de rehabilitació social i laboral, i un programa d’atenció familiar per a joves i adolescents que viuen sota situacions de risc per salut mental. 
Des d’una perspectiva comunitària, també treballem amb el teixit associatiu i empresarial per garantir que el futur de joves i adolescents dins el món social, d’oci, formatiu i laboral gaudeixi de la qualitat que es mereixen.
 

A qui va dirigit?

Rehabilitació Joves de la Fundació Joia està pensat per a persones d’entre 16 i 25 anys amb un trastorn de salut mental, en tractament psicològic o psiquiàtric i que requereixen d’acompanyament per poder desenvolupar novament les seves capacitats per construir un projecte de futur dins la comunitat a nivell social, d’oci, formatiu i laboral. 

Joves que han desenvolupat un primer episodi psicòtic (PEP), amb un estat mental d’alt risc de desenvolupar un trastorn psicòtic (EMAR) o que es troben en fase de recuperació, durant el període crític de 5 anys posteriors al primer episodi psicòtic.

decoratiu
rehabilitacio joves
Com accedir-hi?

Hi ha dos camins per accedir a aquest servei que oferim a la Fundació Joia. El primer, és a través del Servei d’Acollida. El segon és mitjançant la xarxa pública o privada d’atenció a la salut mental.

Equip professional

Especialistes en l’àmbit de la psicologia, el treball social i la pedagogia.

ELS PRGRAMES DE REHABILITACIÓ DE JoVES

Programa Individual de Rehabilitació i Reinserció (PIRR)
El PIRR és el pla consensuat amb la persona jove sobre els objectius personals a assolir per a la rehabilitació i inserció social, comunitària, d’oci, formativa o laboral.

Programa de seguiment i suport individual

Un cop establert el PIRR, comença un procés a través del qual es busca empoderar els joves per potenciar les seves capacitats. Es fan entrevistes individuals amb cada un dels professionals de l'equip per tal d'assolir els objectius establerts.

Pla Funcional d'Activitats

Oferim un ampli ventall d'activitats en grup amb l'objectiu de treballar les capacitats personals i transversals de relació social amb la finalitat de reincorporar-se a la comunitat, a la formació o al món laboral.

Programa d'atenció a les famílies

Captem i tenim cura de les necessitats de la família per assegurar que els joves tenen l’entorn adequat per tirar endavant els processos de reinserció de manera integral.

imatge
Programa d'intervenció comunitària

Combatem l'estigmatització i l’exclusió social desenvolupant un programa de participació directa en la comunitat, com qualsevol altra persona.

Espais

Disposem d’espais polivalents, aules d’informàtica, d’atenció individual o familiar, de treball per als nostres professionals i, fins i tot, tenim espais ubicats fora del lloc dels serveis, com en centres cívics de la ciutat. 

logos rehabilitacions

CONTACTA AMB REHABILITACIONS DE JOVES

Escriu-nos els dubtes o comentaris que tinguis a través del següent formulari i et respondrem el més aviat possible.

El Responsable de tractament de les seves dades personals és FUNDACIÓ JOIA amb la finalitat de poder tramitar la seva petició de contacte i poder facilitar assessorament, preu i data d’entrega de la seva sol·licitud. La base jurídica del tractament és el seu consentiment. El termini de conservació de les dades és el necessari per a tramitar la seva petició de contacte i sol·licitud. Per a reiterar el seu consentiment, així com exercir els seus drets a la direcció de correu electrònic comunicacio@cetapunts.org. L’informem del seu dret a presentar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades.

Rehabilitació de Joves
1 Gràcia
C/Indústria, 50
08025 Barcelona
T. 93 365 89 80
2 Sants-Montjuïc
Avinguda Josep Tarradellas, 19-21
08029 Barcelona
T. 93 289 24 33
3 Sant Martí
C/ Bac de Roda, 149
08018 Barcelona
T. 93 740 60 01