ITÍNERE - PRoJECTE SIoAS

imatge itinere projecte sioas fundacio joia

Dins d’aquest Servei Integral d’Orientació busquem potenciar el desenvolupament de les capacitats de les persones amb risc d’exclusió per salut mental, i adaptar-les a les condicions del mercat laboral actual. Alhora, desenvolupem la prospecció i la sensibilització a les empreses per donar oportunitats de contractació inclusives i responsables.

A qui va dirigit?

Persones amb trastorns de salut mental i que el context en el qual conviuen tenen obstacles per accedir al món laboral. 

Com accedir-hi?

A través de l'Àrea d’Acollida de Fundació Joia o a través de la xarxa pública o privada d’atenció a la salut mental.
 

Equip professional

Especialistes en inserció laboral.

PRoGRAMA DEL SERVEI INTEGRAL D'ORIENTACIÓ (SIOAS)

L’objectiu del programa és aconseguir la inserció laboral a l’empresa ordinària de persones amb trastorns de salut mental tenint en compte les seves necessitats i característiques personals. Volem acompanyar a persones que estiguin buscant feina, donades d’alta al SOC, i també a persones que tinguin feina però que estiguin en seguiment a la inserció. El programa inclou diferents actuacions.

Orientació professional

Clarifiquem les opcions laborals adequant-les a les capacitats de la persona usuària i a les característiques i possibilitats reals del mercat laboral.

Alfabetització informàtica

Donem a conèixer les últimes tecnologies per a la recerca de feina i d’informació.
 

Tècniques de recerca de feina

Treballem les eines per realitzar una recerca de feina efectiva i superar processos de selecció: currículum, cartes de presentació, autocandidatura, entrevistes de selecció, i dinàmiques de grup.

icono careta somrient
Recerca activa de feina

Espai amb recursos per a la consulta i el suport individualitzat.

Pràctiques a empreses

Facilitem una possible contractació, i realitzem el procés d’adaptació i aprenentatge en un entorn laboral concret. (Itínere Gràcia, en no estar dins el programa SIOAS, no realitza pràctiques a empreses).
 

Seguiment a la inserció

Realitzem un seguiment individual durant tot l’itinerari d’inserció laboral i revisem els aspectes més rellevants per afavorir la consecució i manteniment del lloc de treball.
 

Prospecció, intermediació i sensibilització amb empreses

Establim acords de col·laboració amb empreses perquè arribin a esdevenir oportunitats concretes de feina per als usuaris/es del servei.
 

logos itinere

CONTACTA AMB ITÍNERE - PROJECTE SIOAS

Escriu-nos els dubtes o comentaris que tinguis a través del següent formulari i et respondrem el més aviat possible.

El Responsable de tractament de les seves dades personals és FUNDACIÓ JOIA amb la finalitat de poder tramitar la seva petició de contacte i poder facilitar assessorament, preu i data d’entrega de la seva sol·licitud. La base jurídica del tractament és el seu consentiment. El termini de conservació de les dades és el necessari per a tramitar la seva petició de contacte i sol·licitud. Per a reiterar el seu consentiment, així com exercir els seus drets a la direcció de correu electrònic comunicacio@fundaciojoia.org. L’informem del seu dret a presentar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades.

itinere
1 Itínere Sants
Avinguda Josep Tarradellas, 19-21
08029 Barcelona
T. 932892430
2 Itínere Sant Martí
C/ Bac de Roda, 149
08018 Barcelona
T. 933035097
3 Itínere Gràcia
C/Indústria, 50
08025 Barcelona
T. 932102419