MANAGING ADULT TALENT

imatge managing adult talent fundacio joia

Orientem i recolzem a les persones majors de 45 anys amb risc d’exclusió per salut mental a reincorporar-se al mercat laboral.

Ens centrem en les fortaleses que han adquirit amb l’experiència laboral i busquem desenvolupar noves capacitats per redefinir i reorientar el perfil professional. Fem possible que encaixin dins la nova realitat laboral.

El servei té el suport del programa “Impulsem el que fas” de Barcelona Activa. Realitzem aquest programa a través d’una aliança amb la Fundació Centre Higiene Mental Nou Barris.
 

A qui va dirigit?

A persones que viuen a Nou Barris o Horta-Guinardó, tenen 45 anys o més, trastorns de salut mental i que per circumstàncies personals tenen molts obstacles per tornar a integrar-se al mercat laboral.

Com accedir-hi?

A través del Servei d’Acollida de la Fundació Joia, a través de la xarxa pública o privada d’atenció a la salut mental, o a través dels centres d’atenció primària de Nou Barris.

Equip professional

Especialistes en inserció laboral dins l’àmbit de la psicologia, el treball social i la pedagogia.

ELS PROGRAMES DEL SERVEI DE MANAGING ADULT TALENT

Fem un diagnòstic psicosocial, personalitzat i d’ocupabilitat per entendre les motivacions de les persones de 45 anys o més cap a un itinerari laboral.
 

Orientació professional

Estudiem la viabilitat de les diferents opcions laborals, tenint en compte les capacitats de les persones i el context del mercat laboral.

Tècniques de cerca de feina

Treballem les eines necessàries per trobar feina i anar superant les diferents fases dels processos de selecció: currículum, cartes de presentació, autocandidatura, entrevistes de selecció i dinàmiques de grup.

 

Alfabetització informàtica orientada a la investigació

Formem en noves tecnologies amb dinàmiques pensades per persones de 45 anys o més per a la recerca de feina i informació.

Cerca activa de feina

Espai de suport individualitzat amb recursos per a la consulta i la gestió d’ofertes laborals.

Acords de col·laboració

Impulsem acords que es transformen en oportunitats laborals concretes. Induïm a les empreses a la prospecció i la sensibilització amb la inclusió i la Responsabilitat Social Corporativa (RSC). 
 

Seguiment a la inserció

Realitzem un seguiment individual durant tot l’itinerari i revisem els aspectes essencials per aconseguir i mantenir un lloc de treball.
 

logos colaboradors managing adult talent

CONTACTA AMB MANAGING ADULT TALENT

Escriu-nos els dubtes o comentaris que tinguis a través del següent formulari i et respondrem el més aviat possible.

El Responsable de tractament de les seves dades personals és FUNDACIÓ JOIA amb la finalitat de poder tramitar la seva petició de contacte i poder facilitar assessorament, preu i data d’entrega de la seva sol·licitud. La base jurídica del tractament és el seu consentiment. El termini de conservació de les dades és el necessari per a tramitar la seva petició de contacte i sol·licitud. Per a reiterar el seu consentiment, així com exercir els seus drets a la direcció de correu electrònic comunicacio@cetapunts.org. L’informem del seu dret a presentar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades.

Managing Adult Talent
1 Nou Barris - Centre Cívic Can Verdaguer
Carrer de Piferrer, 94
08016 Barcelona
T. 699 490 819
2 Nou Barris - Casal de Barri La Cosa Nostra
Carrer de Biure, 1
08031 Barcelona
T. 650 611 337