TALKS & TRAINING

imatge principal talk and training fundacio joia

Fem formacions sobre salut mental a entitats i organitzacions que volen adquirir o ampliar coneixements en la matèria.
 

L’objectiu

Incentivem a les empreses a fer formacions i activitats de sensibilització sobre Salut Mental. La seva aportació és clau com agents integradors en la comunitat social i laboral.

Els aprenentatges

Ensenyem a tenir cura del benestar emocional i la salut mental de manera preventiva en els entorns laborals. Formem a les empreses a través de l’intercanvi de coneixement i activitats que fomenten la sensibilització contra l’estigma.
 

A qui va dirigit?

A entitats, organitzacions, empreses i acadèmies conscients de la importància de la salut mental que volen participar activament en la inserció sociolaboral.

imatge

CONTACTA AMB TALKS & TRAINING

Escriu-nos els dubtes o comentaris que tinguis a través del següent formulari i et respondrem el més aviat possible.

El Responsable de tractament de les seves dades personals és FUNDACIÓ JOIA amb la finalitat de poder tramitar la seva petició de contacte i poder facilitar assessorament, preu i data d’entrega de la seva sol·licitud. La base jurídica del tractament és el seu consentiment. El termini de conservació de les dades és el necessari per a tramitar la seva petició de contacte i sol·licitud. Per a reiterar el seu consentiment, així com exercir els seus drets a la direcció de correu electrònic comunicacio@cetapunts.org. L’informem del seu dret a presentar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades.

talks
1
C/ Bac de Roda, 149C/ Bac de Roda, 149
08018 Barcelona
T. 933035097
2
Avinguda Josep Tarradellas, 19-21
08029 Barcelona
T. 932892430
3
C/Indústria, 50
08025 Barcelona
T. 932102419