TREBALLA AMB NOSALTRES

Oferta de Tècnic/a atenció directa Rehabilitació Comunitària Joves

Volem incorporar a l'equip una persona per:

Empoderar a la persona usuària perquè pugui fer-se càrrec de forma autònoma del seu projecte personal o professional, a través del desenvolupament de les seves pròpies competències, mitjançant un pla funcional individualitzat d’activitats rehabilitadores, i d’inclusió social i laboral.

Si creus que tens el perfil adequat, pots inscriure't a continuació.

Oferta de Tècnic/a atenció directa Club Social

Volem incorporar a l'equip una persona per:

Empoderar a la persona usuària en relació a la gestió d'un oci significatiu, a través del desenvolupament de les seves pròpies habilitats i capacitats, mitjançant un pla funcional individualitzat d’activitats rehabilitadores, i d’inclusió social.

Si creus que tens el perfil adequat, pots inscriure't a continuació.

Oferta de suport administratiu de RR.HH

Volem incorporar a l'equip una persona per:

Realitzar les operacions necessàries de recolzament en els àmbits de gestió administrativa, contractes, mesures de conciliació, convenis laborals, prevenció de riscos i formació al departament de Recursos Humans, garantint un servei d’alta qualitat i millora contínua.

Si creus que tens el perfil adequat, pots inscriure't a continuació.

Vull enviar la meva candidatura

Si creus que tens el perfil adequat per treballar amb nosaltres, envia’ns la teva candidatura i les teves dades de contacte.

Nosaltres ens posarem en contacte amb tu.

Tens dubtes?

Si vols comentar-nos o preguntar-nos alguna cosa, pots fer-ho a través del següent formulari.

El Responsable de tractament de les seves dades personals és FUNDACIÓ JOIA amb la finalitat de poder tramitar la seva petició de contacte i poder facilitar assessorament, preu i data d’entrega de la seva sol·licitud. La base jurídica del tractament és el seu consentiment. El termini de conservació de les dades és el necessari per a tramitar la seva petició de contacte i sol·licitud. Per a reiterar el seu consentiment, així com exercir els seus drets a la direcció de correu electrònic comunicacio@cetapunts.org. L’informem del seu dret a presentar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades.